Sockerfria tigermuffins
Sockerfria tigermuffins – till fredagsfikan, eller barnkalaset?
Du behöver:
2 ägg
2 mosade bananer
1,5dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
2,5msk kokosolja (el smör)
1/2-1 msk kakao
Gör såhär: Vispa äggen fluffigt, rör ner mosad banan och vispa lite till. Blanda mjöl, bakpulver & vaniljpulver och vänd ner i smeten. Rör ner smölt smör/kokosolja. Dela upp i två skålar och rör ner kakao i den ena. Varva smeten i muffinsformar (gärna silikon) och twista till dom lite på slutet med en gaffel eller sked. Grädda i ugnen på 175grader i ca 15min. Klart!
Går utmärkt att frysa eller förvara några dagar i kyl. Värm gärna lite innan servering, dom kan kännas ganska kompakta annars. Mums!