Vegetarisk paj
I våras fick vi ett ryck och började äta mer vegetariskt här hemma, bland annat denna pajen:
Du behöver:
Pajskal – gör Icas recept, superenkelt och SÅ gott
Förgrädda i 10min på 225grader.
Fyllning:
3dl mjölk
3 ägg
200g halloumi
1/2 purjolök
Några champinjoner
En stor näve bladspenat
(Spenat rekommenderas från 1år – är ditt barn under 1år,
byt bara ut till broccoli)
Timjan
Svartpeppar & paprikapulver (och ev salt)
Några körsbärstomater
Gör såhär: Vispa ägg & mjölk. Grovriv halloumi och hacka purjolök, champinjoner & bladspenat i valfri storlek. Rör ner i smeten och smaka av med timjan & kryddor. Häll ner i skalet och toppa med skivade körsbärstomater. Grädda på 200grader i ca 30min tills den känns klar! Som tillbehör hade vi en stor sallad, och skivad aubergine som vi panerade (ägg+ströbröd) och stekte i olja!